Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

Realizując obowiązki wynikające z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/978 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu tych danych oraz uchylenia Dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych) – RODO, w stosunku do osób fizycznych korzystających z oferty Ośrodka, informujemy:

  1. Administratorem danych osobowych jest Gminny Ośrodek Kultury (Ośrodek) w Klukowie, 18-214, ul. Mazowiecka 14, ado@gok.klukowo.pl lub tel.  862168643
  2. Ośrodek powołał Inspektora Ochrony Danych osobowych, kontakt iod@gok.klukowo.pl lub pisemnie na adres Ośrodka.
  3. Dane są przetwarzane w celu realizacji statutowych zadań Ośrodka - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a) i na podstawie Art. 9 ust. 1 lit. a) RODO oraz Ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym i Statutu Gminnego Ośrodka Kultury.
  4. W zakresie w jakim dane osobowe są zbierane na podstawie zgody, podanie danych osobowych jest dobrowolne.
  5. Odbiorcami danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub na podstawie zgody.
  6. Dane będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów przetwarzania wskazanych w pkt 3, lecz nie krócej niż okres wskazany w przepisach o archiwizacji.
  7. Osobie której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym nie wpływa to na wcześniejszą zgodność z prawem przetwarzania danych.
  8. Osobie której dane dotyczą przysługuje również prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego - Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  9. Dane nie są przekazywane do państw trzecich.
  10. W Ośrodku nie jest stosowane zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie.

 

 

Pogoda

Zegar

Kalendarium

Rok wcześniej Miesiąc wcześniej
Styczeń 2022
Miesiąc później Rok później
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Imieniny